Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bar96tek Pismak

|
Wysłany: 07.09.2009 21:16:11 Temat postu: |
|
|
teraz ponoc juz mixuja i wokale nagrywaja i solowki itp...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 11.09.2009 09:49:29 Temat postu: |
|
|
Dzięki bar96tek za info... niemiłosiernie długo idą prace nad tą płytą. I ten pernamentny brak informacji ze strony zespołu, nawet strony www nie mają  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bar96tek Pismak

|
Wysłany: 12.09.2009 15:52:12 Temat postu: |
|
|
No wlasnie wiem mialy byc raporty video a nic nie ma  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikob1 Użytkownik

|
Wysłany: 18.10.2009 19:59:50 Temat postu: |
|
|
Witajcie!
Według nieoficjalnych, ale z pewnego żródła informacji: premiera nowej płyty Pneumy nastąpi... dopiero na wiosnę... jest to wynikiem splotu różnych sytuacji które można określić mianem: brak czasu...  _________________ polecam:
http://www.pneuma1.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
bar96tek Pismak

|
Wysłany: 19.10.2009 15:19:28 Temat postu: |
|
|
Przemek z Pneumy napisał na pewnym forum na NK:
"Spoko, nadejdzie czas to sie pojawi info
Dla wszystkich niecierpliwych ...zespol wciaz istnieje i nei zamierza zaprzestac
Tylko,ze Pneuma to juz tylko hobby i trzeba w jakis inny sposob zarobic na rodzinę ,ot co " Też mi sie wydaje że płyta wyjdzie dopiero na Wiosne ale według mnie to juz troche za dlugo
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 20.10.2009 11:35:41 Temat postu: |
|
|
to zdecydowanie za późno. rozumiem, że są inne obowiązki, ale trochę to już jednak trwa, podobno nagrywanie się zakończyło już jakiś czas temu i pozostały tylko wokale. oczywiście pozostaje cierpliwie czekać. Brak strony www jednak jest trochę utrudniający czekanie. było już kilka zespołów około kdmowych, które nagrały płytę i jej nie wydały, a potem się rozpadły. oby nie dotyczyło to pneumy - a niestety tak to zaczyna wyglądać
czy nowe obowiązki chłopaków z pneumy pracy dotyczą trasy promocyjnej niedawnowydanego albumu "evangelion"? koncerty zaplanowane są do końca listopada |
|
Powrót do góry |
|
 |
bar96tek Pismak

|
Wysłany: 20.10.2009 14:39:14 Temat postu: |
|
|
Evangelion to płyta Behemotha i nie wiem co Pneuma ma z tymi satanami zwiazane...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 06.11.2009 09:48:20 Temat postu: |
|
|
może ktoś zrobiłby jakieś forum Pneumy? np. na kdm? |
|
Powrót do góry |
|
 |
youzwa Pismak

|
Wysłany: 06.11.2009 23:09:26 Temat postu: |
|
|
Master napisał: | może ktoś zrobiłby jakieś forum Pneumy? np. na kdm? | Forum Pneumy już było na KDM  _________________ http://backstageshop.pl - sklep z muzyką, książkami, koszulkami
http://dtrecords.pl - wydawnictwo muzyczne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 02.12.2009 19:14:27 Temat postu: |
|
|
było - nie było, może reaktywację zrobić warto? |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.YoY Nowy

|
Wysłany: 03.12.2009 16:36:57 Temat postu: |
|
|
Master napisał: | toczywiście pozostaje cierpliwie czekać. Brak strony www jednak jest trochę utrudniający czekanie. było już kilka zespołów około kdmowych, które nagrały płytę i jej nie wydały, a potem się rozpadły. oby nie dotyczyło to pneumy - a niestety tak to zaczyna wyglądać
czy nowe obowiązki chłopaków z pneumy pracy dotyczą trasy promocyjnej niedawnowydanego albumu "evangelion"? koncerty zaplanowane są do końca listopada |
Qrcze,jak dawno tu nie bylem 
Sprawy sie maja tak,zespol istnieje w teorii W praktyce od paru miesiecy nie gralismy zadnych prob. Tak akurat wyszlo,ze praca z roznymi zespolami w sezonie letnim ,oraz natlok prac w studiu Kikuta uniemozliwil nam granie prob.Inna sprawa,ze dopiero kilka dni temu znalezlismy nowa sale prob.
Co do plyty , to wyglada to tak,ze sa nagrane podstawy,czyli bebnmy,gitary i bas.Do dogrania pozostaja solowki, wokale , mix i mastering. Kiedy to nastapi???Mielismy juz tyle terminow,ze o nastepnych nie chce mowic. Dzis wieczorem bede sie widziual z kikutem i cos uradzimy.
Jednoiczesnie prowadze rozmowy z wydawca.Jesli bedzie chec z jego strony,to wydamy ta plyte.Jezeli nie znajdziemy nikogo, to pewnie jej nie wydamy,bo nie mamy juz nai sily ani checi bawic sie w samodzielna dystrybucje i promocje plyty .
Gdyt tylko bedakonkrety ,ruszy strona,beda raporty.....
Narazie tego nie robimy , bo nie ma o czym informowac:)
A co do Evangeliona. hehe dobre.,ale to tylko we wrzesniu i tylko ja. Caly listopoad przeznaczylem na Czeslaw Spiewa, na ktorego najblizsze koncerty zapraszam , bedzie okazja do spotkania i pogadania
I przepraszam za, gdzie niegdzie, brak spacji, ale moj komp ma juz dosc 
Pozdrawiam i fajnie, ktos jeszcze o nas pamieta
Howgh!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 03.12.2009 20:57:40 Temat postu: |
|
|
no, pamięta pamięta.
dzięki za znak życia.
Qrde, jeśli nie wydacie płyty to będzie to poważna strata dla muzyki w Polsce, nie wiem co mam napisać, aby dodać wam sił. Może tylko tyle, że są ludzie, dla którzy potrzebują waszej muzyki i czekają na waszą płytę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bar96tek Pismak

|
Wysłany: 04.12.2009 19:16:11 Temat postu: |
|
|
dokładnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 18.01.2010 12:06:51 Temat postu: |
|
|
ciekawe jak tam Pneuma... może już coś wiadomo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.YoY Nowy

|
Wysłany: 25.01.2010 18:26:52 Temat postu: |
|
|
Tak jak pisałem poprzednio.Powoli dźwigamy się z ponad półrocznego marazmu.Zaczelismy grać próby, zrobiliśmy pierwsze podejścia pod wokale. W przyszłym tygodniu zasiadamy z Kikutem i na serio wbijamy wokale. Niebawem po tym ( jak pozwoli czas w studiu) dorobimy solówki.
Mix i mastering będzie robił Szymon Czech,fachowiec od metalowego brzmienia w Polsce, więc teoretycznie będzie to najlepiej brzmiąca płyta pneumy .Będzie o ile uda nam się znaleźć sponsorana pokrycie kosztów mixu i mastera.Sami nie mamy możliwości zainwestowania takich pieniedzy, a chcemy,żeby to brzmiało naprawde dobrze.Inaczej nie sensu tego wydawać. Wydawca też jest juz , powiedzmy,klepniety.
Termin wydania??? Ja mysle o wrzesniu i mam nadzieje,ze jest to realny i najlepszy termin na wydanie płyty:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|