| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| Mike Pismak

| 

|  Wysłany: 19.03.2010 17:27:37    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Zgadzam się z Matanem:) Pamiętam, że odrzucenie świeckich kapel było dla mnie wielkim wyrzeczeniem, ale zysk okazał się niewspółmiernie większy:) Po co mam podśpiewywać jakieś pierdoły pod nosem, jeśli mogę karmić się czymś znacznie bardziej wartościowym? Wolę żeby wychodziło ze mnie to dobre:) pozdrawiam! _________________
 Oh, Jesus Christ...
 I seek Thy Divine wisdom,
 I bow before Thy advice...
 May Thy hand lead a wavering heart
 May Thy word be a torch on my path...
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Bukken Pismak

| 

|  Wysłany: 19.08.2010 09:38:18    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Takie spostrzeżenie na marginesie, że jest powszechnie akceptowalne wyrażenie: 
 a już używanie czasownika opartego o ten czlon jest wulgarne. Ale lepiej już tak mówić niż łamać przykazanie "nie wzywaj nadaremno.." pozdrawiam.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| A.O Pismak

| 

|  Wysłany: 19.08.2010 19:38:00    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | Bukken napisał: |  	  | Takie spostrzeżenie na marginesie, że jest powszechnie akceptowalne wyrażenie: 
 a już używanie czasownika opartego o ten czlon jest wulgarne. Ale lepiej już tak mówić niż łamać przykazanie "nie wzywaj nadaremno.." pozdrawiam.
 | 

O gosh, nie ma to jak przydzwonić zakonem... Kolego, po pierwsze,  to nie ten temat a po drugie pierodły tak jak gówno i inne tego typu zwroty nie są przekleństwami choć może do miłych wyrażeń nie należą.

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Bukken Pismak

| 

|  Wysłany: 20.08.2010 07:39:57    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | E tam zakon - od razu zakon. Tylko chciałem zwrócić uwagę na paradox polonistyczny. Miałem okres że słuchałem tylko chrześcijańskiej muzy ale a dłuższą metę w moim przypadku jest to niewykonalne. Nie wracam do satanistycznej czy pogańskiej czy inspirowanej jakimś szitem okultyzmu, ale np DreamTheater jak słyszę w radio to nie wyłączę. W ogóle progresywny rock kapitalna sprawa.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| adexeczka Nowy

| 

|  Wysłany: 13.03.2014 18:00:05    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Muzyka chrześcijańska jest całkiem spoko:-) |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |