Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mike Pismak
|
Wysłany: 19.03.2010 17:27:37 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Matanem:) Pamiętam, że odrzucenie świeckich kapel było dla mnie wielkim wyrzeczeniem, ale zysk okazał się niewspółmiernie większy:) Po co mam podśpiewywać jakieś pierdoły pod nosem, jeśli mogę karmić się czymś znacznie bardziej wartościowym? Wolę żeby wychodziło ze mnie to dobre:) pozdrawiam! _________________ Oh, Jesus Christ...
I seek Thy Divine wisdom,
I bow before Thy advice...
May Thy hand lead a wavering heart
May Thy word be a torch on my path... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bukken Pismak
|
Wysłany: 19.08.2010 09:38:18 Temat postu: |
|
|
Takie spostrzeżenie na marginesie, że jest powszechnie akceptowalne wyrażenie:
a już używanie czasownika opartego o ten czlon jest wulgarne. Ale lepiej już tak mówić niż łamać przykazanie "nie wzywaj nadaremno.." pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 19.08.2010 19:38:00 Temat postu: |
|
|
Bukken napisał: | Takie spostrzeżenie na marginesie, że jest powszechnie akceptowalne wyrażenie:
a już używanie czasownika opartego o ten czlon jest wulgarne. Ale lepiej już tak mówić niż łamać przykazanie "nie wzywaj nadaremno.." pozdrawiam. |
O gosh, nie ma to jak przydzwonić zakonem... Kolego, po pierwsze, to nie ten temat a po drugie pierodły tak jak gówno i inne tego typu zwroty nie są przekleństwami choć może do miłych wyrażeń nie należą. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
Bukken Pismak
|
Wysłany: 20.08.2010 07:39:57 Temat postu: |
|
|
E tam zakon - od razu zakon. Tylko chciałem zwrócić uwagę na paradox polonistyczny.
Miałem okres że słuchałem tylko chrześcijańskiej muzy ale a dłuższą metę w moim przypadku jest to niewykonalne. Nie wracam do satanistycznej czy pogańskiej czy inspirowanej jakimś szitem okultyzmu, ale np DreamTheater jak słyszę w radio to nie wyłączę. W ogóle progresywny rock kapitalna sprawa. |
|
Powrót do góry |
|
|
adexeczka Nowy
|
Wysłany: 13.03.2014 18:00:05 Temat postu: |
|
|
Muzyka chrześcijańska jest całkiem spoko:-) |
|
Powrót do góry |