Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Admin KDM Admin KDM
|
Wysłany: 25.09.2004 00:13:59 Temat postu: Współpracownicy poszukiwani |
|
|
Z racji, że serwis się nadal rozwija, wciąż poszukujemy webmasterów, grafików i dziennikarzy. Jeżeli szukasz praktyki w dziedzinie mediów, także umożliwiamy podjęcie ciekawych zadań medialnych i poznanie środowiska muzycznego. Jeżeli czujesz, że służba w KDM to coś dla ciebie - napisz !
I jeżeli masz pomysły, jak i co można poprawić, zmienić aby serwis był ciekawszy, pisz koniecznie ! A przede wszystkim zachęcam by modlić się o zespoły, może wybrane zespoły, które Bóg ci położy na sercu, bo one stoją na głównym froncie ewangelizacji naszego kraju i bardzo potrzebują naszego wsparcia. Przez swoją regularną modlitwę za KDM i zespoły przestajesz być biorcą a stajesz się uczestnikiem najlepszego dzieła na świecie ! A jednocześnie dziękuję wszystkim, którzy taką decyzję podjęli już wcześniej.
Pozdrawiam
Przemek Siczek
><//'> Klub Dobrej Muzyki
admin@kdm.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Kobierecki Nowy
|
Wysłany: 20.01.2005 18:08:20 Temat postu: |
|
|
Hej! 1. Zgadzam sie modlić sie za muzyków Contemporary Christian Music. 2. Mogę służyć swoim czasem zespołowi poprzez np. przekazywanie informacji od nich odpowiednim adresatom. Dla mnie, dziennikarza, jest to jak najszersze forum. Trzeba towarzyszyć zespołowi na dobre i na złe. Umieć przyjąć sukces i porażkę. Mieszkam w Błoniu koło Wawy. Jeżeli zainteresowany jesteś, człowieku, wspólpracą to zapraszam do pisania na rafal1977@tlen.pl 3. Hej! |
|
Powrót do góry |
|
|
z Nowy
|
Wysłany: 26.02.2006 14:32:04 Temat postu: |
|
|
hmm no ja moge sie pisac na pomoc w forum a troszke w webmasteringu chyba tez... jak cos moje www sa w podpisie _________________ www.forum. zdroje.to.pl - www.sw.katarzyna.to.pl - www.modus.kdm.pl
"Nauka i religia nie pozostają w sprzeczności. Nauka jest po prostu zbyt młoda, żeby to zrozumieć" |
|
Powrót do góry |
|
|
karher Nowy
|
Wysłany: 19.04.2006 15:07:35 Temat postu: |
|
|
chętnie się przyłączę,
jeśli coś się znajdzie dla takiego człeka jak ja
w moim podpisie są stronki którymi się zajmuje....
jeśli coś w stylu www.karola.alleluja.pl pasuje to chętnie pomogę w tych tematach )))))) _________________ Wszystko mogę w Tym, Który mnie umacnia !!!!!!!!!!!!!!!! <><
www.soda.diecezja.gda.pl
www.karola.alleluja.pl
<>< |
|
Powrót do góry |
|
|
|