Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
texas Użytkownik
|
Wysłany: 20.03.2012 16:01:02 Temat postu: Koncerty chrześcijańskiego metalu w Polsce |
|
|
Hej, Ludziska
Jest ktoś zainteresowany organizacją koncertów chrześcijańskich kapel metalowych? Nie tylko polskich ale i zagranicznych. Pytam, bo klarują się pewne możliwości i szukam chętnych do współpracy na terenie całego kraju.
Czasami łatwiej (i w efekcie taniej) jest skoordynować kilka koncertów niż jeden, bo pozwala to na zmniejszenie kosztów itp.
Wiem, że nie ma takich koncertów u nas prawie wogóle. Więc może czas na tej naszej scenie coś zmienić i wspólnie w tym kierunku zadziałać _________________ www.boanerges.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Panwojciu Nowy
|
Wysłany: 29.03.2012 08:44:21 Temat postu: |
|
|
Witam kolegę. Jaki masz pomysł na organizację koncertów chrześcijańskiego metalu? |
|
Powrót do góry |
|
|
texas Użytkownik
|
Wysłany: 29.03.2012 12:37:50 Temat postu: |
|
|
Generalnie to wygląda to tak...
Chcę zaktywizować w tym kierunku ludzi do wspierania w organizacji koncertów naszych rodzimych kapel, jak m.in. NEVERDIE, MALCHUS czy ILLUMINANDI.
Poza tym jest opcja na koncerty zagranicznych zespołów grających metal z chrześcijańskim przekazem. W tym przypadku kluczową kwestią jest niestety sprawa finansów, dlatego też nawet w przypadku kosztów transportu taniej jest rozłożyć na kilka koncertów w kraju. Na dzień dzisiejszy jestem w kontakcie z takimi zespołami, jak m.in. PANTOKRATOR (Szwecja), DEUTERONOMIUM (Finlandia), HOLY BLOOD (Ukraina), CRIMSON MOONLIGHT (Szwecja). PANTOKRATOR może do nas zawitać na dwa koncerty w sierpniu 2012.
Dlatego też szukam lokalnych organizatorów:
- kluby
- organizacje
- kościoły
- osoby prywatne
którzy będą w stanie ogarnąć kwestie:
- finanse (budżet własny, bądż sponsorski)
- miejsce na koncert
- sprzet nagłaśniający
- promocja (media, plakaty itp.)
- noclegi i posiłki dla zespołów
Kwestie organizacyjne zależne są indywidualnie od zespołów.
Mój e-mail kontaktowy: texas_81@o2.pl _________________ www.boanerges.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Panwojciu Nowy
|
Wysłany: 01.04.2012 20:16:06 Temat postu: Info |
|
|
Hej kolego, na mailu zostawiłem info dla Ciebie. Pozdrawiam,
Panwojciu |