Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jak wam się podoba forum? |
Jest fajne |
|
61% |
[ 13 ] |
Może być |
|
38% |
[ 8 ] |
Nie podoba mi się |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 21 |
|
Autor |
Wiadomość |
Mazi Użytkownik
|
Wysłany: 24.12.2002 09:16:02 Temat postu: Jak wam się podoba forum? |
|
|
Witam!. Po długich testach i konfiguracji forum zakończyliśmy prace. Mam nadzieję że ich efekt podoba wam się. Ktoś powie że wyglądem nasze forum niczym się nie różni od innych for opartych na skrypcie phpbb, ma całkowitą rację. Na razie skupiliśmy się bardziej na działaniu skryptu, zainstalowaniu kilku modyfikacji do niego(jak choćby mod. pokazujący status gadu-gadu użytkownika) usprawniliśmy działanie forum. Prosimy o dopisywanie go tego postu wszelkich uwag i komentarzy na temat jak waszym zdaniem powinno wyglądać forum kdm-u!. Jakie działy powinny się w nim znaleźć które z obecnych są nie potrzebne. Chcielibyśmy aby forum było częstym miejscem waszych odwiedzin.
A przy okazji zachęcam do rejestracji (użytkownik zarejestrowany ma więcej przywilejów niż nie zarejestrowany) oraz do czytania FAQ oraz Regulaminu.
Pozdrawiam i mam nadzieję że nasz wysiłki nie pójdą na marne
Ostatnio zmieniony przez Mazi dnia 27.12.2002 21:46:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Pietia Moderator
|
Wysłany: 24.12.2002 13:24:06 Temat postu: mnie tam sie podoba |
|
|
Mnie tam sie podoba. phpBB to cudowny kombajn. Sam go uzywam :o))) Niemniej jednak dobra robota Mazi! Pozdrawiam, |
|
Powrót do góry |
|
|
link Nowy
|
Wysłany: 24.12.2002 23:09:36 Temat postu: Uwagi |
|
|
NIe znam tego kombajnu, ale podoba mi sie, ze wreszcie cos takiego ruszylo. POzdrawiam _________________ Jacek |
|
Powrót do góry |
|
|
simke Podglądacz
|
Wysłany: 25.12.2002 19:12:10 Temat postu: |
|
|
mi też się pdoboa _________________ pozdro
simke
http://www.merita.waw.pl Internet Warszawa Merita |
|
Powrót do góry |
|
|
Bidl Użytkownik
|
Wysłany: 26.12.2002 16:46:06 Temat postu: Spersonifikować - jest takie słowo?? ;) |
|
|
heh - bo tak sobie myślę, że można jeszcze forum dopracowć - albo - jak by to powiedzieć - bardziej "spersonifikować" pod KDM np. kolorystycznie - ale cieszmy się, że działa i ma się narazie dobrze - powoli dopracuje się szczegóły (takie jak np. kolorki)
Bidl |
|
Powrót do góry |
|
|
Mazi Użytkownik
|
Wysłany: 27.12.2002 08:25:09 Temat postu: Re: Spersonifikować - jest takie słowo?? ;) |
|
|
Bidl napisał: | heh - bo tak sobie myślę, że można jeszcze forum dopracowć - albo - jak by to powiedzieć - bardziej "spersonifikować" pod KDM np. kolorystycznie ...... |
A oto moja odpwoedź:
Cytat: | Ktoś powie że wyglądem nasze forum niczym się nie różni od innych for opartych na skrypcie phpbb, ma całkowitą rację. Na razie skupiliśmy się bardziej na działaniu skryptu.... |
Jeśli chodzi o wygląda to tak jak napisałem wcześniej, na razie zależało nam na szybkim starcie i dopracowaniu samego skryptu który obsługje forum. Jeśli chodzi o wygląd to będzie inny ale to wymaga pracy, chcielibśmy zrobić orginalną skórkę(wygląd) którą miał by tylko kdm. Wszystko w swoim czasie
Tak BTW dla niezorientowanych powiem że do skryptu który obsługje to forum jest mase różnego rodzaju skórek(wyglądów) ale prawie w każdym przypadku już ktoś tych skórek używa dlatego chcemy mieć swoją niepowtarzalną skrórkę
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Mazi dnia 27.12.2002 21:46:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Bidl Użytkownik
|
Wysłany: 27.12.2002 09:31:49 Temat postu: No to bomba!! |
|
|
No właśnie - bomba - super - pomysł bardzo mi się podoba - tylko będzie przy nim sporo pracy - ale spokojnie - z czasem chyba się uda - narazie i tak jest bardzo sympatycznie - nieuważacie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
CHOJRAK Podglądacz
|
Wysłany: 28.12.2002 09:32:56 Temat postu: Forum jest super |
|
|
Forum jest super pod względem możliwości ale pod względem wymagan to dno. Wymaga: PHP, phpMyAdmin, My sql, i jeszcze pare żeczy. Phpbb forum jest narazie uważane za najlepsze forum na świecie !!! _________________ <"}}}>< Zaufaj Panu już Dziś !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
CHOJRAK Podglądacz
|
Wysłany: 28.12.2002 09:34:23 Temat postu: Co do dopracowania graficznego. |
|
|
Można ściągnąć nowe skórki do forum. Wtedy zmienia wygląd kolorystyczne. _________________ <"}}}>< Zaufaj Panu już Dziś !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
czarna Nowy
|
Wysłany: 28.12.2002 21:14:49 Temat postu: |
|
|
mnie sie raczej podoba .... choć długa droga przed tobą.... ale ja wiem ile to wymaga pracy.... ale wierze w ciebie....a cio dio moich uwag.....oj jak tu brakuje forum ogólnego....oj jak bardzo....może jesio jakieś forum rozrywkowe czy cio takiego....zresztą ty mazi wiesz cio ja lubie.... więc tak myśle że zajakiś czas.... forum rozwinie swe skrzydła.... powodzenia... _________________ i zapomij że jesteś gdy mówisz że kochasz - nie ma mnie |
|
Powrót do góry |
|
|
Thomasso Podglądacz
|
Wysłany: 29.12.2002 15:38:02 Temat postu: |
|
|
Pewnie wypadałoby się wypowiedzieć na phorum, więc się wypowiadam - po kolei:
Mazi - cool robota - pogrzebiemy w przyszłym roku nad wyglądem i nam cool skórka wyjdzie.
Bidl - Nie martw sie - to "w przyszlym roku" to znowu nie az tak strasznie odlegly okres. Nad Tanradiem popracujemy, zrobimy lepsze (jak ktos sie wyrazil) "guziory" i nową księgę (no z Listanem też w ostateczności w tym przyszłym roku pomogę).
Pietia - skąd masz taki coolowy obrazek. Ja też chce mieć wiewióra z orzechem (no może być ewentualnie z kokosem
Ludziska - wpadajcie tu częściej. wiemy, że na KDMie jest jeszcze masa rzeczy do zrobienia, ale to świadczy tylko o tym, że się rozwijamy. Jak nastanie taki dzień, że powiemy "zrobiliśmy już wystarczająco dużo" to będzie ostatni dzień KDMu. _________________ th.ln.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
simke Podglądacz
|
Wysłany: 03.01.2003 13:49:00 Temat postu: |
|
|
forum phpbb w ogole jest spoko.... ja osobiście pozmieniał bym troche jeszcze.... pododawał hackow. i pozmieniał w stylu. , ale ogolnie spoks _________________ pozdro
simke
http://www.merita.waw.pl Internet Warszawa Merita |
|
Powrót do góry |
|
|
Mazi Użytkownik
|
Wysłany: 05.01.2003 10:33:14 Temat postu: Re: Co do dopracowania graficznego. |
|
|
CHOJRAK napisał: | Można ściągnąć nowe skórki do forum. Wtedy zmienia wygląd kolorystyczne. |
Pisałem o tym w poście , wiem że jest mase skórek ale w każdym przypadku są one oklepane i używane na innych forach a my chelibyśmy mieć coś niepowtarzalnego . Doszliśmy do wniosku że na razie będzie tak jak jest a w najbliższej przyszłości opracujemy swoją skórkę jaką będziemy mieli tylko my .
Prosimy o cierpliwość.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzecho Admin Forum
|
Wysłany: 14.12.2003 19:54:50 Temat postu: ankieta |
|
|
ankieta ma za mało możliwości. Przydałoby się choć 6 możliwych odpowiedzi...
poza tym coś jest nie tak z GG
ale samo forum jest w porządku
brakuje działu ogólnego, który by dotyczył nie tylko muzyki w sensie zespoły (polska i zagraniczna). Temat o legalności musiałem umieścić w dziale "Dobra Muzyka w Polsce", bo nie znalazłem czegoś odpowiedniego. Podobnie inne sprawy jak "muzyka chrześcijańska" czy style muzyczne wymagają ogólnego działu.
To tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
Mazi Użytkownik
|
Wysłany: 14.12.2003 22:49:34 Temat postu: Re: ankieta |
|
|
Grzecho napisał: | ankieta ma za mało możliwości. Przydałoby się choć 6 możliwych odpowiedzi... |
hehe ma 5 hmm czy jest sens zmieniać na 6 nie wiem muszę się z tym przespać
Grzecho napisał: |
poza tym coś jest nie tak z GG
|
U mnie hula, zastosuj się do tego co Ci napisałem na gg a jeśli nie doszło albo jeśli napisałem coś nie zrozumiałego to zajrzyj tutaj
ale samo forum jest w porządku
|
Mi też sie podoba
brakuje działu ogólnego, który by dotyczył nie tylko muzyki w sensie zespoły (polska i zagraniczna). Temat o legalności musiałem umieścić w dziale "Dobra Muzyka w Polsce", bo nie znalazłem czegoś odpowiedniego. Podobnie inne sprawy jak "muzyka chrześcijańska" czy style muzyczne wymagają ogólnego działu.
To tyle |
Hmm czyli muzyka jako muzyka ? z tym też muszę się przespać
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|