| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| 

| Czy uważasz, że potrzebny jest polski un-black metalowy serwis? |  
		| 

| Tak |  | 90% | [ 19 ] |  
			  | Nie |  | 9% | [ 2 ] |  
			  | Sam nie wiem |  | 0% | [ 0 ] |  |  
		| Wszystkich Głosów : 21 |  
 | 

| Autor | Wiadomość | 

| Kayin Pismak

| 

|  Wysłany: 13.07.2005 14:54:34    Temat postu: Nowy Un-Black Metalowy Serwis PL - budowa. |   |  
                                | 
 |  
                                | Witajcie bracia i siostry, Nie udzialałem się zbytnio na tym forum. Jednak chciałbym ogłosić komunikat. Otóż rozpoczęła się budowa polskiego nowego, potężnego White/UnBlack Metalowego serwisu. Są duże ambicje i plany. Nowości obejmą wszelkie kapele z chrześcijańsko-metalowego nurtu. Bez ograniczenia do black czy death metalu, tak więc informować będziemy również o takich zespółach jak P.O.D. czy Soulfly. Zlinkowane z serwisem zostanie rozbudowane forum o tej samej tematyce. Możliwe, że za przyzwoleniem autorów znajdzie się na stronie część materiałów z nieaktywnego Usvart-Zine.
 Aby serwis ruszył jak najszybciej potrzeba Waszego wsparcia.

Poszukujemy grafików, którzy mogliby wykonać oprawe graficzną strony, ewentualnie liczymy na nadsyłanie gotowej ogólnodostępnej grafiki (najlepiej związanej z tematyka chrześcijańską). Planowane jest utrzymanie strony w ciemnych barwach (mrocznym klimacie).

Proszę wszystkie osoby chcące wesprzeć nową inicjatywę o pomoc w postaci przesyłania: artykułów, recenzji albumów, biografii zespołów (w języku polskim), wywiadów i tekstów piosenek (oraz tłumaczeń do nich)...

Mój adres e-mail: kayin@o2.pl

Wszelka pomoc napewno zostanie doceniona, napewno będzie to miało wpływ dla osób, które chcą zostać  redaktorami czy news writer'ami w nowo powstającym serwisie.

.::God Bless::.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Corialote Podglądacz

| 

|  Wysłany: 21.07.2005 20:48:27    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | AMEN TO THAT!! 
 Moge byc tłmaczem tekstów.. Qrcze ale fajnie
   Koniecznie trzeba bedzie poprowadzic forum dodatkowo

Braaaaaacie!! *Hug*

Edit: z tym forum to pomyslalam ze moze tu na kdm'ie mozna by zrobic caly dzial dla odwiedzajacych stronke.. jak juz nam nie wystarczy ten poddział ktory teraz jest na unblack

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Zawilec Pismak

| 

|  Wysłany: 23.07.2005 11:09:00    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Brzmi ciekawie, ale wypowiedzieć się można jak już zobaczymy rezultat. W każdym razie zycze powodzenia a z naszej strony mozemy obiecac info o newsach zespolowych i ew.material do bezposredniej konfrontacji  _________________
 Pozdrawiam, Zawilec
 Strona zespołu: www.pospolite.ruszenie.pl
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Grzecho Admin Forum

| 

|  Wysłany: 22.08.2005 01:04:29    Temat postu: Re: Nowy Un-Black Metalowy Serwis PL - budowa. |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | Kayin napisał: |  	  | Możliwe, że za przyzwoleniem autorów znajdzie się na stronie część materiałów z nieaktywnego Usvart-Zine. | 
 nieaktywny? wypraszam sobie
   http://unblack.kdm.pl jest cały czas aktywny, ale niestety mi czas nie pozwala na mocne zagłębianie sie w pisanie artykułów itp. Malo kto pisze (nowosci pojawiaja sie niestety sporadycznie, ostatnia jest z 14 lipca) dlatego potrzeba ludzi, ktorzy mogliby pisac tam artykuly, recenzje itp.
 Na razie zine sluzy jedynie rozmowom (komentarze), które są caly czas "aktualizowane" ...

Nie jestem przeciwny powstaniu nowego serwisu i mysle, ze moglyby sie one uzupelniac. Jak juz cos powstanie to mysle, ze wtedy bedzie mozna o tym dokladniej porozmawiac, jesli oczywiscie chcecie wspolpracowac:)
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Kayin Pismak

| 

|  Wysłany: 26.08.2005 19:10:15    Temat postu: Re: Nowy Un-Black Metalowy Serwis PL - budowa. |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | Grzecho napisał: |  	  | nieaktywny? wypraszam sobie   http://unblack.kdm.pl jest cały czas aktywny, ale niestety mi czas nie pozwala na mocne zagłębianie sie w pisanie artykułów itp. Malo kto pisze (nowosci pojawiaja sie niestety sporadycznie, ostatnia jest z 14 lipca) dlatego potrzeba ludzi, ktorzy mogliby pisac tam artykuly, recenzje itp.
 Na razie zine sluzy jedynie rozmowom (komentarze), które są caly czas "aktualizowane" ...

Nie jestem przeciwny powstaniu nowego serwisu i mysle, ze moglyby sie one uzupelniac. Jak juz cos powstanie to mysle, ze wtedy bedzie mozna o tym dokladniej porozmawiac, jesli oczywiscie chcecie wspolpracowac:)
 | 

A to przepraszam... W każdym razie "mało aktywne"
  . Co do tego jak owa współpraca miała by wyglądać - pogadamy po jego otwarciu.

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| jonasz777 Użytkownik

| 

|  Wysłany: 28.08.2005 12:27:40    Temat postu: new cos tam:) |   |  
                                | 
 |  
                                | jak cos znajde to podesle.. ewentualnie jakies media tez cie inetersuja mp3? video? tylko ze u mnie znacznie szybciej znajdzie sie cos z spirit filled hc, badz metal zwiazany ze scena seXsf... jakby co dawaj znac... do mojego maila jest dostep. Niech Bóg blogoslawi!
 mariusz
 "Każdy powinien zapaść się w głąb własnej duszy i rozrosnąć się w niej,a nastepnie unicestwić to, co - jak mniemam - każe mu niszczyć innych. Bądźmy przekonani o tym, że każdy atom nienawiści, który dokładamy światu, czyni go jeszcze bardziej brutalnym niż jest."
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Kayin Pismak

| 

|  Wysłany: 28.08.2005 13:51:52    Temat postu: Re: new cos tam:) |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | jonasz777 napisał: |  	  | jak cos znajde to podesle.. ewentualnie jakies media tez cie inetersuja mp3? video? | 

Nie jest to póki co najważniejsze, ale w późniejszym czasie napewno się może przydać.

.: God Bless :.

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| jonasz777 Użytkownik

| 

|  Wysłany: 15.05.2006 17:41:33    Temat postu: www.sfhc.kdm.pl |   |  
                                | 
 |  
                                | Witam Jezeli jest ktoś chętny pomóc w tworzeniu strony www.sfhc.kdm.pl
 - glównie chodzi o wywiady, to zapraszam do współpracy. Stona istnieje po to by promowoc scenę HC, SE, EMO, - i o takie kapelki mi chodzi, muzą unblack zajmują się inne serwisy. Jezeli ktoś jest chetny niech pisze - jonasz777@wp.pl

Pomoc przy tłumaczeniach też by się przydała.

Jezeli znadą się chętni strona ruszy...

Peace. Mariusz
 "Każdy powinien zapaść się w głąb własnej duszy i rozrosnąć się w niej,a nastepnie unicestwić to, co - jak mniemam - każe mu niszczyć innych. Bądźmy przekonani o tym, że każdy atom nienawiści, który dokładamy światu, czyni go jeszcze bardziej brutalnym niż jest."
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Kayin Pismak

| 

|  Wysłany: 03.01.2007 12:26:50    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                |  	  | A.O napisał: |  	  | Możesz rzucić trochę więcej swiatła na ten temat ? | 

Tak więc mimo długiego zastoju przez pare wcześniejszych tygodni prace ruszyły mocniej. Oprawa graficzna jest niemal skończona. Potrzeba jeszcze to przedewszystkim złożyć w całość. Wtedy też pokarzemy jak to ogólnie będzie wyglądało. Budową zajmuję się ja [Kayin] i Inprovizum, który się w to bardzo zaangażował i wykonał dobrą pracę za co mu wielkie dzięki.
  Pozatym skorzystamy jeszcze z pomocy jednej czy dwóch osób do php, skryptów etc. 
 Ps. Co myślicie o tytule "Metal from heaven?

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| A.O Pismak

| 

|  Wysłany: 03.01.2007 18:12:28    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Brzmi dobrze _________________
 Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging!
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| rudi Użytkownik

| 

|  Wysłany: 05.01.2007 00:40:24    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Kain to jest coś niezłego nareszcie możemy zacząć jestem z tobą w kontakcie  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| A.O Pismak

| 

|  Wysłany: 05.01.2007 03:44:21    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | może kontrakcie... tylko czym w tym wypadku przypieczetowanym ?   
 Fajnie jak by było przy okazji jakieś internetowe distro z undergroundową muzką ale moż ena początek lepiej z tym zaczekać... jakkolwiek powinno być miejsce conajmniej do wymiany płyt.

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Bukken Pismak

| 

|  Wysłany: 01.12.2007 14:05:09    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Czytam, że fajna strona ma być, a jakiś podgląd gdzieś już moze istnieje? Z chęcią mogę coś graficznie pomóc w wolnych chwilach. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| StasiuX Moderator[Metal]

![<font color=gren>Moderator[Metal]</font> <font color=gren>Moderator[Metal]</font>](images/rank/6.gif) 

| 

|  Wysłany: 22.08.2008 20:28:06    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Hej ludziki. 
 Wiadomo już na jakim etapie jest projekt? Czy może zgona zaliczył?

Ja mam ambitne plany z ruszeniem tego typu serwisu, ale znalazłem ten temat i pomyślałem, że jeśli ktoś już nad tym pracuje to odpuszczę, ale chętnie pomogę pisząc jakieś teksty.

Dajcie znać co i jak.

Pozdrawiam & GBY
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| A.O Pismak

| 

|  Wysłany: 22.08.2008 23:01:59    Temat postu: |   |  
                                | 
 |  
                                | Ta strona o ktorej mowili nazywa sie Basilica Igni a to jej adres: www.basilicaigni.xlx.pl (najlepiej chodzi ponoc w Operze)
 teraz akurat jakas aktualizacja jest i dlatego moze za dobrze nie chodzic.

Oprocz tego jest jeszcze Metal dal Chrystusa:
 http://www.danboa.republika.pl/

oraz niedawno reaktywowana przez mnie i kumpele Spiritfilled Hardcore:
 www.sfhc.nehetek.com

Mysle ze lepiej dolaczyc do czegos co istnieje (zarowno Basilica jak ja i ja porzebuja szerszekj ekipy) niz robic cos nowego. W kupie sila no i razem razniej. Pondto jak sie za bardzo rozdrabnia temat to pozniej wszedzie sa garstki zamiast konkretnego stada.

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |